BMW vs. Mercedes vs. Audi

Overskriftens tre bilmærker er unægtelig nogle af de mest kendte på markedet, og det har de været i en lang årrække. Selv hvis du ikke er den store ekspert indenfor bilbranchen, har du derfor med garanti hørt navnene før, og du har sandsynligvis også en idé om, hvilke slags biler, de typisk producerer. Og såfremt du rent faktisk er rimelig klog på biler, er der ingen tvivl om, at de tre navner ringer mere end en klokke. Hvis du stiller de tre mærker over for hinanden, er det dog svært at vælge en indiskutabel vinder. Såfremt du er på udkig efter en ny bil og er interesseret i alle de tre producenter, står du derfor over for noget af en opgave. Heldigvis går du hverken galt i byen med den ene, anden eller tredje mulighed. Bilgiganternes popularitet og status kommer trods alt ikke fra ingenting.

Hvordan træffer du det rette valg?

Det store spørgsmål er, hvordan du træffer en endelig beslutning omkring din nye bil. Du kan i første omgang starte med at sammenligne de forskellige bilers specifikationer med hinanden. Håndpluk ganske enkelt en række biler, som hver producent har stået bag og gå i gang med at måle og veje dem på kryds og tværs. Dette bør dog kun være en medvirkende faktor i den endelige afgørelse, da du ikke får en fornemmelse for bilerne uden at prøve dem i aktion. Det kan derfor være en yderst god idé at svinge forbi én eller flere bilforhandlere og spørge om, du må arrangere et par prøveture. Udvælg dernæst din favoritbil inden for hver mærke, så du kan prøvekøre både en BMW, en Mercedes og en Audi. Efter prøveturene er valget næppe blevet decideret simpelt at træffe, men det burde være nemmere.

Udvælg din drømmebil

I sidste ende er det et luksuriøst valg at kunne vælge og vrage mellem biler af en så høj kvalitet, som de tre pågældende producenter. De fleste bilister ville drømme om blot at få muligheden for én af de mange forskellige producerede biler, som du i sidste ende kan udvælge den bedste af. Det er således et privilegium i sig selv at være i dine sko, hvis du har budgettet til at investere i en vaskeægte kvalitetsbil. Uanset om du vælger en BMW, en Mercedes eller en Audi, vil du dermed næppe blive skuffet. Det bliver med alt sandsynlighed din drømmebil.